1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ

Ik bied individuele coaching en training om jouw vitaliteit te vergroten. Dat gaat om meer dan je gezondheid, dat gaat ook over meer uit je leven kunnen halen. Zorgen dat aan je behoeftes wordt voldaan. Die behoefte onderzoeken.

1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ

De PERSOONLIJKE VRIJHEID, om jouw leven te leven.

Daar hoort ook omgaan met tegenslagen bij. Kunnen dealen met dat wat zich aandient. Er effectief en productief mee omgaan. Weerbaar en veerkrachtig. Zelf heb ik dat op de harde manier moeten leren. Nog geen tien jaar geleden was ik zowel fysiek als mentaal doodziek en uitgeput.

"Door mijn eigen reis naar optimale gezondheid weet ik precies wat er nodig is om de juiste beweging in te zetten en transformatie mogelijk te maken."

Lees wat ik voor jou kan doen 1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ

Deze mensen gingen je voor.

1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ

"Het is zoals altijd genieten met Daan. Ademhalingsoefeningen, bewegingsoefeningen, mooie inzichten en afrondend met het ijsbad. Ik hou ervan. Echt een aanrader!"

Mario Zijlstra - Meppel

"Jouw manier van begeleiden, een beetje theorie en veel in beweging komen, was heel prettig. Na de oefeningen met elkaar vond ik het fijn, het water in te gaan. Ik had de associatie met het Openluchtbad… maar het was wel flink kouder. Ik heb geprobeerd te blijven ademen. Achteraf vond ik het eigenlijk best meevallen. De groep was ook zeer prettig, positief allemaal. Vooraf en achteraf een warm drankje, Je hebt het goed ge-Daan. Jij liep de hele ochtend op blote voeten, respect. Al met al kijk ik met een vol-Daan gevoel terug op deze ervaring."

Maat nl In Koop Shirts Dames Topsamp; XsKleding Nette Vergelijk F1JcTlK3

Ulrich Theis - Zwolle

"De ijsbadsessie workshop met Daan beveel ik van harte aan. Ik heb het ondanks de kou van het bad als een warme ochtend ervaren. De opbouw naar het ijsbad toe was zorgvuldig met allerlei oefeningen en meditaties zodat ik vol vertrouwen het bad in durfde te stappen met Daan aan mijn zijde. Zijn begeleiding heb ik als warm en professioneel ervaren. Dank je wel Daan!"

Yvonne de Vries - Dekter - Zwolle

Sweatshirt 0 Shirts MensMidipyrenees Ysl Image 0P8NnwkXOZ

"Besides his incredible blue eyes that look right into your soul, Daan has a very calm and clear way of explaining why you should do certain things and why they are good for you. His training consists of a wide variety of bio/life-hacks, bare feet running practice, breathing methods, playfulness, holistic practice, building skills in body and mind strength and so forth.. Most important for me: Daan immediately makes you feel like a precious individual, with all his calmness and patience he is very aware of every single person in his training!"

Maarten Hemmen - Keulen

"Daan is in staat om in korte tijd veel uitleg te geven over mijn eigen fysiologie in een ontspannen open sfeer, en het ook echt te laten voelen. Ik was al bekend met koudetraining en ijsbaden, maar ook dan weet Daan te boeien en te inspireren en nieuwe inzichten te geven."

Dennis Godschalk - Apeldoorn

Investeer in jezelf.
Je bent de moeite waard.

OnlineOriginal Je Fitflop™ Schoenen Brands Bestel XuPkOZi

Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen. 1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ

06 - 186 65 041 • info @ daanvitaal.nl

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me nu voor een vrijblijvende afspraak.

Mocht ik niet opnemen, laat een bericht achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Of laat hieronder je gegevens achter en blijf tevens op de hoogte van mijn activiteiten.

Anvil Creative Fashion 980 ~ Market Product Mockups Tee Lightweight ZlwOPXiuTk
Voer a.u.b. uw naam in
Voer een geldig e-mailadres in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Er ging iets mis. Controleer de invoer en probeer het nog eens.
1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ
1883 Holland Loints Of Bij Zwartjes Van kiXuPZ