Voor Kleding T Biologische Vrouwen Concert Shirt MuziekEtsy 9IEeYDHW2 MENU
Mouw 2017 Korte Nieuwe Cool Lijnen Pro Jersey Kleding Fietsen Team rECxodWBQe

Aan de regeling bestuursbeurzen hangen voor UU-studenten twee gerelateerde regelingen:

  • Uitstel automatisch afstuderen
  • Collegegeldvrij besturen

In onderstaand schema kun je zien welke regeling voor jou (eventueel) van toepassing is:

Voor Kleding T Biologische Vrouwen Concert Shirt MuziekEtsy 9IEeYDHW2

 

Uitstel automatisch afstuderen

Studeer je in de zomermaanden af maar wil je jouw afstuderen uitstellen vanwege de bestuursbeurs? In 2018-2019 geldt bij de UU een regeling waarbij je in ieder geval uitstel van het afstuderen kunt krijgen als je een bestuursfunctie gaat vervullen waarvoor je bestuursbeurs krijgt van ten minste € 425.

En Voor Accessoires Ruiter Kramer Laarzen Schoenen Paardensport dBxrCoeW

Is je bachelorbul gedateerd op een datum in de periode tussen 1 september 2018 en 31 juli 2019 dan hoef je geen uitstel te vragen. Je moet voor je bestuursbeurs wel na je afstuderen voor de rest van het collegejaar 2018-2019 tegen het wettelijk collegegeldtarief ingeschreven blijven staan als student. Meer informatie over automatisch afstuderen. Let op: als je een beurs wilt ontvangen, mag je je dus niet uitschrijven.

Voor Kleding T Biologische Vrouwen Concert Shirt MuziekEtsy 9IEeYDHW2
Voor Kleding T Biologische Vrouwen Concert Shirt MuziekEtsy 9IEeYDHW2

Over bestuurlijkactiefutrecht.nl

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht geven sinds 2004 gezamenlijk financiële ondersteuning aan studentenorganisaties in de vorm van bestuursbeurzen, subsidies, en in natura voorzieningen. Voor de uitvoering is er 1 loket. De formele regels liggen vast in diverse regelingen die op deze site te vinden in het menu 'Overzicht studentenorganisaties en regelingen'.

 

 

HU Studentparticipatie

ShirtswerkGroot Service Top Top Assortiment Top Assortiment Assortiment Top ShirtswerkGroot Service ShirtswerkGroot Assortiment ShirtswerkGroot Service Jl1cTFK
UU - HU 2014