Who Knock Joke T Sheer Doctor Shirt sCtQdhrxBo MENU
Shirts Dames Fun2wear BigshirtsBig BigshirtsBig Shirts Aanbieding BigshirtsBig Aanbieding Dames Shirts Fun2wear Fun2wear LR534Aj
Home / Uitstel automatisch afstuderen (alleen UU)

Aan de regeling bestuursbeurzen hangen voor UU-studenten twee gerelateerde regelingen:

  • Uitstel automatisch afstuderen
  • Collegegeldvrij besturen

In onderstaand schema kun je zien welke regeling voor jou (eventueel) van toepassing is:

Who Knock Joke T Sheer Doctor Shirt sCtQdhrxBo

 

Uitstel automatisch afstuderen

Studeer je in de zomermaanden af maar wil je jouw afstuderen uitstellen vanwege de bestuursbeurs? In 2018-2019 geldt bij de UU een regeling waarbij je in ieder geval uitstel van het afstuderen kunt krijgen als je een bestuursfunctie gaat vervullen waarvoor je bestuursbeurs krijgt van ten minste € 425.

Populair Goedkope Classic Ii Van Suede Mini Ugg Winkel Dames WCrdeBQxo

Is je bachelorbul gedateerd op een datum in de periode tussen 1 september 2018 en 31 juli 2019 dan hoef je geen uitstel te vragen. Je moet voor je bestuursbeurs wel na je afstuderen voor de rest van het collegejaar 2018-2019 tegen het wettelijk collegegeldtarief ingeschreven blijven staan als student. Meer informatie over automatisch afstuderen. Let op: als je een beurs wilt ontvangen, mag je je dus niet uitschrijven.

Who Knock Joke T Sheer Doctor Shirt sCtQdhrxBo
Who Knock Joke T Sheer Doctor Shirt sCtQdhrxBo

Over bestuurlijkactiefutrecht.nl

De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht geven sinds 2004 gezamenlijk financiële ondersteuning aan studentenorganisaties in de vorm van bestuursbeurzen, subsidies, en in natura voorzieningen. Voor de uitvoering is er 1 loket. De formele regels liggen vast in diverse regelingen die op deze site te vinden in het menu 'Overzicht studentenorganisaties en regelingen'.

 

 

HU Studentparticipatie

It Bezorging Kids Gratis Bij Wehkamp Name Vanaf 20 OXiwZukTPl
UU - HU 2014